Spring naar content

ONS VERHAAL

_SDB9809

SAMEN GROEIEN

Ons verhaal gaat over continuïteit van ons familiebedrijf en het duurzaam streven naar de beste oplossingen voor onze klanten. Over samen werken aan een betere, groenere en socialere wereld. Goed zorgen voor onze mensen, voor elkaar en de directe omgeving van Gooskens Hout.

Continu investeren in mensen en innovaties vinden we belangrijk. We koesteren de oudere loten aan onze stam. Bieden een werkend leven lang groeiperspectief om kennis en kunde te behouden en te laten delen.

Want nieuwe generaties dienen zich aan. We geloven in hun ontluikende talenten, mogelijkheden en in de vernieuwing die zij op hun beurt zullen brengen. Ook dat geven we bij Gooskens Hout volop de ruimte.

Met de wortels stevig verankerd in de grond, met de kruin naar de zon. Zo groeien wij al 160 jaar lang.

 

 

UIT HET JUISTE HOUT

Passie voor hout en gewoon doen waar je goed in bent zijn twee onderscheidende factoren van Gooskens Hout. De belangrijkste pijler van succes is misschien wel de kracht van het familiebedrijf, waaraan inmiddels de 6e generatie Gooskens leiding geeft.

Maak kennis met onze mensen. Onze familieleden. Ruim 195 specialisten in vuren in het hier en nu. Van jong tot oud en van schaaf tot sales, allemaal met hart voor hout.

Ze denken mee over de oplossingen voor alle uitdagingen en houtbehoeften. Dag in dag uit maken zij onze producten, zien zij nieuwe kansen en maken zij het verschil. Samen maken zij Gooskens Hout. #trots

Vloggend en bevlogen vertellen ze alles over hun werk, producten en ons familiebedrijf.

_SDB6510

Wij zijn van
Gooskens Hout!

Group 101

MORGEN BEGON IN 1863...

Écht investeren in de lange termijn doe je niet door alsmaar over de verre toekomst te praten. Investeren in de lange termijn doe je door vandaag en morgen te doen waar anderen alleen van dromen.

Onze dag van morgen begon dan ook ruim 160 jaar geleden. Laten we teruggaan naar de start van ons verhaal in 1863…